Yliopistokeskuksen kaukaisin vaihto-opiskelija

Pauline Goldery taittoi yli 10 tunnin lentomatkan saapuessaan elokuussa vaihto-opiskelijaksi Poriin.

Lue lisää

Merenkulku- ja varustamoalan noususuhdanne jatkuu maltillisena

Varustamobarometrin mukaan merenkulku –ja varustamoalan tämän hetkinen tilanne näyttää edelleen valoisalta. Edellisenä kautena alkanut noususuhdanne näyttää jatkuvan, mutta kasvun vauhti on tasaantunut. Vastaajat näkivät myös tulevan 12 kuukauden ennusteet positiivisina, mutta kasvuodotukset ovat maltillisempia kuin edellisenä kautena.

Lue lisää

Satakunnan talous vahvassa nousussa – kemianteollisuus luo kuitenkin varjon näkymiin

Satakunnan talous sai lisäpuhtia vuoden 2018 tammi–kesäkuussa. Teollisuus elää suhdannehuippua, ja lähes kaikki sen alatoimialat menestyivät erittäin hyvin. Vientikin veti. Maakunnan kovin kasvaja oli alkuvuonna jälleen automaatio- ja robotiikkaklusteri. Meriteollisuudenkin näkymät ovat selvästi kirkastumassa. Suhdannekuvaa on synkentänyt ja tulee jatkossakin heikentämään Venatorin tulipaloa seuraava koko tehtaan alasajo vuoteen 2021 mennessä.

Lue lisää


YLIOPISTOKESKUS PALVELEE

Porin yliopistokeskuksen kirjasto

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon! Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Opiskelijapalvelupiste / opiskelijasihteeri


Jos sinulla on kysyttävää opiskelijapalveluista, ylioppilaskuntiin liittyvistä asioista, asumiseen tai Kelaan liittyvistä asioista tai mistä tahansa opiskelijaelämään liittyvästä, voit aina ottaa yhteyttä opiskelijasihteeriin.

Lue lisää

Vuokrattavat tilat

Porin yliopistokeskuksen tiloista Porin Puuvillan kaupunkikorttelista löytyy useita eri kokoisia tiloja kokousten, koulutusten ja seminaarien järjestämistä varten.

Lue lisää