Porin yliopistokeskuksen tilat on toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta.

Katso ajankohtaista tietoa tilojen käytöstä henkilöstön ja opiskelijoiden osalta >>


Porin yliopistokeskuksen EXAM -tenttitila on suljettu remonttitöiden takia 27.7.-16.8.2020

Porin yliopistokeskuksen EXAM-tenttitila suljetaan kesällä kolmen viikon ajaksi remonttitöiden takia. Tenttitila aukeaa elokuun puolivälissä uudistetuilla aukioloilla.

Lue lisää

ICT4LC-hanke kehitti helpon ja nopean itsearviointisivuston pk-yritysten ICT:n energiatehokkuuden arviointiin

Sivustolla yritykset ja organisaatiot voivat luottamuksellisesti ja ilmaiseksi arvioida toiminnassaan käyttämäänsä ICT:tä vastuullisuuden, energia­tehokkuuden ja aiheuttamansa hiilijalanjäljen osalta.

Lue lisää

Yrittäjämäisyys opetuksessa -workshopit syksyllä Porin yliopistokeskuksen henkilökunnalle

Mitä yrittäjämäisyys ja yrittäjyys tarkoittavat? Miksi minun pitäisi olla kiinnostunut yrittäjyydestä? Mitä on yrittäjyyspedagogiikka ja mitä se voi antaa minulle opettajana? Mm. näihin kysymyksiin etsimme vastauksia Porin yliopistokeskuksen opettajille ja henkilökunnalle järjestettävässä workshopissa.

Lue lisää


yliopistokeskus palvelee

Yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja yliopistokeskuksen välillä - UCPori Klubi

UCPori Klubin tarkoituksena on luoda yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon!

Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C. Kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto.

Lue lisää

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntansa jäsenmaksun ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.

Lue lisää