Tapahtumat


Muisti ja arki: viestejä tieteen, työn ja asiakastarpeiden kentältä -seminaari

Ajankohta: 21.03.2019 12:00-16:15
Paikka: Porin yliopistokeskus, AUD126
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Muistisairauteen sairastuu Suomessa joka vuosi noin 14 500 henkilöä. Parhaiten sairauksia ehkäistään terveellisillä elintavoilla. Tarvetta onkin tuotteille ja palveluille, jotka edistävät aivoterveyttä ja tukevat erityisesti riskiryhmiin kuuluvien päivittäistä hyvinvointia.
 
Muisti ja arki –seminaarissa lähestytään muistisairauksien ehkäisyä useista näkökulmista ja ideoidaan ratkaisuja tilaisuutta varten arjen toimintaympäristöistä kerätyn aineiston avulla. Ääneen pääsevät ainakin tutkijat, sote-alan ammattilaiset, yhdistykset ja yrittäjät sekä kokemusasiantuntijat.
 
Korkeakouluopiskelijat, tohtorikoulutettavat ja tutkijat eri tieteenaloilta ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen, kuten myös sote-alan kehittäjät, ammattilaiset ja järjestökentän toimijat. Ei tarvitse olla sote-ammattilainen voidakseen osallistua! Työpajoissa syntyneitä ideoita on mahdollista kehittää edelleen fasilitoidusti kevään 2019 aikana Tampereen yliopiston Kampus-Sote –hankkeen kautta.
 
Seminaarin järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston (yhteiskuntatieteet, Pori) ASTe- ja Kampus-Sote –hankkeet, Porin perusturva sekä Prizztech Oy.

Tutustu tästä seminaarin ohjelmaan
 
Ilmoittaudu seminaariin 7.3.2019 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/muisti-ja-arki-seminaari

Lisätiedot:
Eveliina Kaukkila, Tampereen yliopisto
Projektipäällikkö, ASTe-hanke
eveliina.kaukkila(at)tuni.fi
050 318 2136