Tapahtumat


UCPori Klubin Teemabrunssi: Iloa ja tehoa pienyrittäjyyteen

Ajankohta: 17.04.2019 08:00-09:30
Paikka: Porin yliopistokeskus (luokka 225, 2. krs)
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin seuraava teemabrunssi järjestetään keskiviikkona 17.4.2019 klo 8.00-9.30 (lk 225).

Kevään viimeisen brunssin teemana on Iloa ja tehoa pienyrittäjyyteen.

Yritysten toimintaympäristöt ovat jatkuvassa muutoksessa. Yrittäjän näkökulmasta muutoksessa korostuu mm. osaamisen joustamisen ja jatkuvan osaamisen kehittämisen tarve, tarve ketterään kehittämisen ja kokeiluihin yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä tarve toimia yhä verkostomaisemmin. Erityisesti palvelu- ja asiantuntijayrittäjyys on Suomessa kasvussa ja paineita kasvuun tulee julkisen talouden kiristymisen myötä.
 
Brunssin teemana on mikro- ja pienyritysten verkostojen ja palveluiden kehittäminen. Uusia palveluita kehitettäessä on muistettava asiakaslähtöisyys. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelut ja tuotteet on arvioitava asiakkaan näkökulmasta ja tämä on puolestaan suhteutettava omiin resursseihin ja mahdollisuuksiin. Alustajina toimivat Pekka Seppälä, Covis Partners Oy sekä Mervi Vähätalo ja Tanja Lepistö Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä.
 
Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa toteutetaan hankkeita, jotka tarjoavat yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien sekä sellaisten tahojen kanssa, jotka edistävät yritystoiminnan kehittymistä. Yritysyhteistyön tavoitteena on kannustaa yrittäjää kehittymään ja kehittämään yritystoimintaa omista lähtökohdistaan ilman ennalta asetettuja tavoitteita tai oletuksia. Yrittäjää autetaan osaamistarpeiden tunnistamisessa ja kehittämisessä, uusien liiketoimintaideoiden innovoinnissa ja rohkaista kokeiluihin. Näin  yritys kehittyy yksilöllisen ohjauksen tuella yrittäjäidentiteettiä ja liiketoimintaa vahvistaen.
 

Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu.
Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.
Ilmoittaudu teemabrunssille 15.4. klo 16 mennessä.Ilmoittaudu