Tapahtumat


UCPori Klubin Teemabrunssi: Likainen työ työelämässä - Miten sitä voi hallita?

Ajankohta: 06.02.2019 08:00-09:30
Paikka: Porin yliopistokeskus (luokka 344, 3. krs)
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin seuraava teemabrunssi järjestetään keskiviikkona 6.2.2019 klo 8.00-9.30 (lk 344, 3. krs.)

Helmikuun brunssin teemana on Likainen työ työelämässä - Miten sitä voi hallita? Alustajana toimii yliopistonlehtori Lauri Lepistö Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä.

Mitä on likainen työ? Miten se liittyy minuun? Varmasti useimmilla meistä on tavoitteena tehdä työtä, joka on arvokasta ja merkityksellistä. Kuitenkin moni työskentelee ammateissa tai tekee työtehtäviä, joihin tavalla tai toisella liittyy negatiivisia piirteitä tai merkityksiä. Tätä kutsutaan likaiseksi työksi. Vaikka likaiseen työhön usein ajatellaan kytkeytyvän tyytymättömyyden tai pettymyksen tunteita, asia on monasti päinvastoin. Tutkimusten mukaan likaista työtä tekevillä on hyvä ammatillinen itsetunto ja likaisuutta voidaan myös hallita!
 
Lauri Lepistön esitys perustuu hänen kansainvälisiin tutkimusprojekteihinsa, joissa tutkittiin likaisen työn ilmenemistä asiantuntijatyössä. Esitys tarjoaa sekä työntekijöille että työnantajille keinoja, joiden avulla likainen työ on mahdollista ”muuntaa” voimaannuttavaksi kokemukseksi. Lisäksi Lauri esittelee tilaisuudessa paradoksin, joka voi esiintyä pyrkimyksissä vähentää likaista työtä. 

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 
Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu.
Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 4.2. mennessä Ilmoittaudu