Olet täällä

Halutaan vuokrata

Julkaisemme tällä sivulla opiskelijoiden vuokra-asunnon hakuilmoituksia. HAKULOMAKE

Ilmoitus on voimassa max. 30 pv ajan, jos lomakkeeseen ei ole jätetty aikaisempaa poistamisajankohtaa. Jos haluat, että ilmoituksesi poistetaan aikaisemmin kuin ilmoitukseen on merkitty (esim. olet jos saanut vuokrattua asunnon), laita sähköpostia osoitteeseen: opiskelijasihteeri(at)ucpori.fi.Haen asuntoa

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Väliaikainen asunto syksylle/sohva kimppakämpästä

Paikkakunta/alue:
Pori (pyöräilymatkan päässä yliopistokeskukselta)
Mistä pvm alkaen?:
27.8./30.8./1.9.
Vuokra €/kk:
350
Viesti:
Etsin Porista kimppakämpän sohvaa tai pientä huonetta (mieluiten kalustettua) väliaikaiseen asumiseen syksyllä. Olen aikataulujen puolesta ja muutenkin joustava. Oletko lähdössä esim. vaihtoon ensimmäisen periodin ajaksi? Tai tiedätkö jonkun, joka haluaisi jakaa asumiskustannuksiaan vähäksi aikaa muuten vain? KTMT:n maisteriopintoni kaipaisivat Poriin keskittymistä muutamana päivänä viikossa, esim. syyskuun alusta loka- tai marraskuulle. Viikonloput viettäisin siis pääkodissani muualla. Asunnossa tärkeää ovat yöpaikka ja mahdollisuus keittää aamuteet.
Vuokraajan nimi, puh. ja e-mail:
Suvi Sivulainen, 0405375303, suvi.alanko@gmail.com
Ilmoitus jätetty: 4.8.2017
Paikkakunta/alue:
(pyöräilymatkan päässä yliopistokeskukselta)
Mistä pvm alkaen?:
28.8.
Vuokra €/kk:
350
Viesti:
Etsin Porista kimppakämpän sohvaa tai pientä huonetta (mieluiten kalustettua) väliaikaiseen asumiseen syksyllä. Olen aikataulujen puolesta ja muutenkin joustava. Oletko lähdössä esim. vaihtoon ensimmäisen periodin ajaksi? Tai tiedätkö jonkun, joka haluaisi jakaa asumiskustannuksiaan vähäksi aikaa muuten vain? KTMT:n maisteriopintoni kaipaisivat Poriin keskittymistä muutamana päivänä viikossa, esim. elokuun lopusta loka- tai marraskuulle. Viikonloput viettäisin siis pääkodissani muualla. Vaikka touhuankin mieluusti hyvässä seurassa, vaikkapa yhdessä päivällistä kokkaillen, niin pääosin tarkoitus on arpoa Gradun kanssa. Asunnossa tärkeää ovat yöpaikka ja mahdollisuus keittää aamuteet.
Vuokraajan nimi, puh. ja e-mail:
Suvi Sivulainen Yhteyden saa vaikka mailitse suvi.alanko at gmail tai numerosta 0405375303
Ilmoitus jätetty: 4.8.2017