Olet täällä

Muista noudattaa UCPorin kulkuohjeita - hälytyskäynti maksaa opiskelijalle 40/70€!

4.11.2014

Muista noudattaa UCPorin kulkuohjeita - hälytyskäynti maksaa opiskelijalle 40/70€!

Porin yliopistokeskuksen kulunvalvontajärjestelmästä on tullut vartiointiliikkeeseen viime aikoina normaalia enemmän hälytyksiä.
Hälytykset ovat pääosin aiheutuneet siitä, että henkilöt eivät ole kulkiessaan käyttäneet omaa sähköavaintaan kaikilla ovilla tai he ovat unohtaneet uudelleenkirjautumisen.

Kertaattehan ystävällisesti tarvittaessa kulkuohjeet (ks. tämän viestin lopusta linkki ohjeisiin).

Muistetaan siis etenkin iltaisin ja viikonloppuisin (ts. aina ovien ollessa lukittuina), että kukin talossa liikkuva huolehtii omasta kulkemisestaan sisään tullessaan ja poistuessaan sähköavaimella. Mikäli tuot ulkopuolisen tai sähköavaimettoman henkilön taloon, sinun tulee kulkea ko. henkilön kanssa joka tilassa samanaikaisesti.

Esimerkiksi WC-tiloihin poistuessasi et voi jättää ystävääsi yksin luokkatilaan, koska mikäli leimaat itsesi ovella/aukaiset oven, aktivoit hälytykset päälle taaksesi jättämään tilaan/käytävään. Näin ollen ystäväsi saattaa aiheuttaa hälytyksen tiloissa olevien liiketunnistimien vuoksi.

Vaikka hälytyslaskujen lähettäminen on toki harmillista niin lähettäjälle kuin vastaanottajallekin, Porin yliopistokeskuksen johtoryhmän tekemän päätöksen mukaan, aiheutuneet hälytyslaskut veloitetaan ko. hälytyksen aiheuttajalta.

Vartijan tekemä hälytyskäynti maksaa 40,00/70,00 €.

Lisätietoja ja neuvontaa kulunvalvonnasta saat Palvelukeskuksesta.

HUOM! Kulkuohjeet löydät http://www.ucpori.fi/kulkuohje


Ystävällisin terveisin, Palvelukeskuksen henkilökunta