Olet täällä

Asia exchange haku käynnissä kevään 2018 kohteisiin

19.09.2017

Jokaisen opiskelijan tulisi kansainvälistyä! Asia Exchangen haku on jälleen käynnissä Aasian vaihtokohteisiimme keväälle 2018. Hae nyt ja varmista opiskelupaikkasi muiden kansainvälisten vaihtareiden joukossa joissakin alla olevista kohdeyliopistoistamme:


INDONESIA
WARMADEWA UNIVERSITY (Bali): Balin ytimessä pääkaupunki Denpasarissa sijaitseva Warmadewan yliopisto on toivottu lisä saaren yliopistovalikoimaan. Sekä kandi-, että maisteritason kursseja tarjoava opinto-ohjelma tutustuttaa opiskelijat Indonesian kulttuuriin, kieleen ja yhteiskuntaan sekä kansainvälisen kaupan ja talouden aloihin. Tutustu Warmadewa Universityn opinto-ohjelmaan täällä.
                                                                                                                                                                                                                                                        
UDAYANA UNIVERSITY (Bali):Yliopisto on Indonesian parhaimmistoa ja kohde on suosittu mm. pohjoismaalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten opiskelijoiden keskuudessa. Kandi- ja maisteritason kursseja on tarjolla esimerkiksi kaupan, kulttuurin ja matkailun aloilta. Tutustu Udayana Universityn opinto-ohjelmaan täällä.
                                                                                                                                           
THAIMAA
RANGSIT UNIVERSITY (Bangkok): Tämä kansainvälisesti arvostettu Thaimaan johtava yksityinen yliopisto tarjoaa mittavan valikoiman opinto-ohjelmia niin vaihto- kuin tutkinto-opiskelijoillekin kaikilla akateemisilla tasoilla. Kampusalueen palvelut sekä urheilu- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet ovat vailla vertaa. Tutustu Rangsit Universityn opinto-ohjelmaan täällä.        
                                                                                                                                                                                                                                 
SIAM UNIVERSITY (Bangkok): Thaimaan parhaimpiin yksityisiin yliopistoihin kuuluva Siamin ylipisto on tarjonnut jo 20 vuoden ajan mahdollisuuden suorittaa opintoja yhden tai kahden lukukauden tai vaikka koko tutkinnon edestä sekä kandidaatti- että maisteritasolla. Sen sijainti Bangkokin ydinkeskustan läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet opiskeluun ja vapaa-ajan viettoon. Tutustu Siam Universityn opinto-ohjelmaan täällä.     
                                                                                                                                                                    
KASETSART UNIVERSITY (Bangkok): 58 000 opiskelijan yliopisto on Thaimaan parhaimmistoa. Tarjolla on esimerkiksi kaupan ja tekniikan alan kursseja. Vaihtojaksoon voi sisällyttää myös lukuisten muiden tiedekuntien kursseja sekä thain kielen opintoja. Vaihto-opiskelijoille järjestetään monipuolisia aktiviteetteja ja retkiä lukukauden aikana. Tutustu Kasetsart Universityn opinto-ohjelmaan täällä.    
                                                                                                                              
PRINCE OF SONGKLA UNIVERSITY (Phuket): Eteläisen Thaimaan ensimmäisen yliopiston opetus kerää lukukaudesta toiseen kiitosta laadukkaan opetuksensa, upean sijaintinsa sekä innostavan opetushenkilökuntansa ansiosta. Tarjolla on kymmeniä kursseja erityisesti kaupan, hallinnon ja matkailun aloilta kuten myös runsas valikoima monipuolisia aktiviteetteja ja retkiä. Tutustu Prince of Songkla Universityn opinto-ohjelmaan täällä.  
                                                                                                                    
MALESIA
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (Kuala Lumpur): Tämä Malesian johtava tutkimusyliopisto takaa unohtumattoman vaihtokokemuksen Kaakkois-Aasian sydämessä. Kattava opintotarjonta sisältää eri akateemisten tasojen kursseja lukuisista eri tiedekunnista. Tutustu Universiti Putra Malaysian opinto-ohjelmaan täällä.   
                                                                                          
KIINA
SHANGHAI UNIVERSITY (Shanghai): Shanghai University sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Shanghai on erinomainen vaihtokohde esimerkiksi kansainvälisestä liiketoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille, mutta myös kaikille niille, joille kiinan kieli ja kulttuuri ovat lähellä sydäntä. Tutustu Shanghai Universityn opinto-ohjelmaan täällä.
                                                                                                                                                                                                                                                                                             
ETELÄ-KOREA
HANKUK UNIVERSITY OF FOREIGN STUDIES (Soul): Korean kansainvälisin yliopisto sjiaitsee aivan pääkaupungin sydämessä. HUFS on arvioitu QS:n rankingissa maailman kolmanneksi parhaaksi kieliä opettavaksi yliopistoksi (QS Rankings 2013). Kurssit voidaan valita usealta eri opintoalueelta, ja tarjolla on sekä kandi-, että maisteritason opetusta. Tutustu HUFSin opinto-ohjelmaan täällä.  
                                                                                                          
JAPANI
OTEMON GAKUIN UNIVERSITY (Osaka): Uppoudu japanilaiseen kulttuuriin historiallisessa Otemon Gakuin Universityssä Osakan esikaupunkialueella. Yliopiston ympäristö tarjoaa kiehtovan yhdistelmän perinteistä itämaista kulttuuria sekä modernia suurkaupunkielämää. Yliopiston Japani-ohjelma perehdyttää vaihto-opiskelijat paikalliseen kieleen, kulttuuriin, yhteiskuntaan, filosofiaan, kirjallisuuteen ja talouteen. Tutustu Otemon Gakuin Universityn opinto-ohjelmaan täällä.  
                                                                                                                                                                                             
KESÄKOULUOHJELMAT
BALI SUMMER SCHOOL (Bali, Indonesia): Udayanan yliopisto tarjoaa nyt mahdollisuuden osallistua kuukauden mittaiselle kesäyliopistojaksolle heinä-elokuussa Balin paratiisimaisemissa. Bali Summer Schoolissa voi suorittaa 10-20 opintopistettä paikallisen kielen ja kulttuurin sekä kv-kaupan ja johtajuuden parissa. Tutustu Bali Summer Schooliin täällä.
          
HUFS INTERNATIONAL SUMMER SESSION (Soul, Etelä-Korea): Hankuk University of Foreign Studiesin huippulaatuista opetusta on nyt mahdollista saada 4 viikkoa kestävässä International Summer Session (ISS) -kesäohjelmassa heinä-elokuussa. Maan kieleen ja kulttuuriin painottuvien kurssien lisäksi opinto-ohjelma sisältää mielenkiintoisia retkiä Souliin ja muualle Koreaan. Tutustu HUFS Summer Schooliin täällä.
 
KUKA VOI HAKEA?
Asia Exchangen lukukausimaksulliset vaihdot ovat tarkoitettu freemovereille, jotka lähtevät oman korkeakoulunsa vaihtokohteiden ulkopuoliseen vaihtoon. Opetuskieli on englanti.
Hakuaika kevätlukukaudelle 2018 päättyy syys-joulukuussa 2017. Tarkat lukukausien ja hakuaikojen päivämäärät löytyvät nettisivuiltamme.
Lisätietoa hakumenettelystä:
http://www.asiaexchange.org/fi/opiskelu-aasiassa/hakumenettely/
 
TYÖHARJOITTELUPAIKAT AASIASSA
Asia Exchangen kautta voi hakea myös työharjoitteluun mm. Kiinaan, Thaimaahan ja Indonesiaan. Tarjolla on satoja paikkoja useiden eri alojen opiskelijoille. Lisätietoa ja haku: https://www.asiaexchange.org/fi/opiskelu-aasiassa/tyoharjoittelu-aasiassa/