Olet täällä

UCPori Klubin teemabrunssi: ICT4S - Itsearviointisivusto satakuntalaisille yrityksille

Keskiviikko, 13 joulukuu, 2017 - 08:00 - 09:30

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin seuraava teemabrunssi järjestetään 13.12.2017 klo 8.00-9.30 (lk 225).

Miten tieto- ja viestintätekniikan (ICT) resurssitehokas käyttö voi edistää kestävää kehitystä?
Tiedätkö mikä on käyttämäsi ICT:n vaikutus kestävän kehityksen näkökulmasta?

Alustajana brunssilla on Elina Hiltunen (KTT, DI). Hiltunen on futuristi eli tulevaisuuden ennakointiin keskittynyt tietokirjailija ja kouluttaja. Hän on erikoistunut tulevaisuuden ennakointiin ja heikkoihin signaaleihin, joiden parissa hän on tehnyt työtä vuodesta 1998 alkaen. Hiltunen on keskittynyt erityisesti siihen, miten yritykset voisivat paremmin ennakoida tulevaisuuden asiakkaiden tarpeita sekä reagoida ketterämmin liiketoimintaympäristön muutoksiin.

Ajatar-hankkeessa on tutkittu keinoja tunnistaa ICT:n käytön vaikutuksia kestävän kehityksen näkökulmasta yritysten päivittäisessä toiminnassa.
Hankkeen tuloksena on laadittu avoin verkkopohjainen itsearviointisivusto yrityksien käyttämän ICT:n ympäristömyönteisyyden arviointiin.
Itsearvioinnin tuloksena syntyy konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, joilla on mahdollista pyrkiä aiempaa vähähiilisempään toimintaan.

Tule kuulemaan, ja kokeilemaan miten voit arvioida - ja myös parantaa - oman yrityksesi toimintaa kestävä kehitys huomioiden!

Tilaisuuden isäntinä toimivat tutkimuspäällikkö Jari Soini ja projektipäällikkö Jari Leppäniemi Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksiköstä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ja UCPoriKlubiin