Olet täällä

TapahtumaTinder

Tiistai, 5 kesäkuu, 2018 - 09:00 - 12:00

Satakunnan tapahtumat yhteisesti jakoon
Digitaalisuus tuo uusia mahdollisuuksia jakaa ja yhdistää tietoa. Porin kaupunki uusii tapahtumakalenterinsa ja samalla kalenteri laajenee koko Satakunnan laajuiseksi. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa tapahtumien tiedot syötetään vain yhteen palveluun, josta ne saa suodatettua eri sivustoille tai sovelluksille. Helppoa, vai mitä?

TapahtumaTinder-tilaisuudessa Porin yliopistokeskuksessa kuulet Porin kaupungin uudesta maakunnan kattavasta tapahtumakalenterista ja miten sinne laitetaan tapahtumatietoa. Tilaisuudessa esitellään myös pilotteja, jotka hyödyntävät tapahtumakalenterin tietoa.

Lisäksi Porin Asuntomessut 2018 kertoo omasta tapahtumasovelluksestaan sekä Porin Jazz on paikalla kertomassa yritysyhteistyöstä ja sen mahdollisuuksista tapahtumille.

Tilaisuus on suunnattu Satakunnan kunnille sekä matkailu- ja kulttuurialan toimijoille. Jokaisen kunnan on mahdollisuus pitää tilaisuudessa omien tapahtumiensa esittely. Esittelyn tavoitteena on jakaa tapahtumatietoa toisille kunnille, edistää yhteistyötä tapahtumatuotannoissa, sekä estää päällekkäisyyksiä tapahtumien ajankohdissa. Löydä oma tapahtumakumppanisi!

Ilmoittaudu tämän linkin kautta 29.5. mennessä TapahtumaTinder-tilaisuuteen.  Samalla voit ilmoittautua oman kuntasi tapahtumien esittelijäksi (kesto 5min per esitys).

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

Ohjelma:

klo 9.00 – 10.00
◾Tapahtuman avaus
◾Tapahtumien Digiloikan esittely, Petri Linna, Tampereen teknillinen yliopisto
◾Case Pori, uusi tapahtumakalenteri, Anna Kyhä-Mantere, Visit Pori
◾Tapahtumakannan ja rajapinnan esittely
◾Pilottien esittely

klo 10.00 Kahvitauko

klo 10.15-11.40
◾Asuntomessut 2018 sovellus, Tiina Lehtonen
◾Pori Ny -sovellus, Toni Aalto, Aline
◾Pori Jazz Ry, Sanna Grönmark
◾Kuntien tapahtumat

Yhteistyössä: SAMK:n Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihanke 2, TTY:n Tapahtumien digiloikka -hanke sekä Porin kaupunki.