Olet täällä

IBM Cloud hands-on workshop

Torstai, 14 joulukuu, 2017 - 11:30 - 16:00

Tampereen teknillisen yliopiston Porissa toimiva Data-analytiikan osaamiskeskittymä ja IBM järjestävät joulukuussa maksuttoman tilaisuuden Porissa (Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A, Pori). Osallistujat pääsevät tutustumaan IBM-Cloud-pilvialustaan ja sen monipuolisiin ominaisuuksiin.

IBM Teamin Tea Suurosen ja Sandra Calvon vetämässä workshopissa pääset kokemaan reaaliaikaisen datan analytiikkaa ja sen visualisointia yhteisten harjoitusten kautta. Harjoitusten vaativuustason voit itse valita. Sinulla on mahdollisuus keskustella IBM:n edustajien kanssa oman yrityksesi analytiikan tarpeista ja siitä, miten IBM Cloud voisi asiassa auttaa. Samalla pääset verkostoitumaan muiden aiheesta ja teknologiasta kiinnostuneiden kanssa.

Tilaisuus on maksuton. Se sopii yritysten ja organisaatioiden teknologiasta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille, joilla on hieman aiempaa kokemusta ohjelmointitaidoista. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten varaa paikkasi ajoissa! Ota mukaan oma kone, jossa on valmiiksi aktivoituna IBM Cloud-tili. Käytössämme on yliopistokeskuksen WLAN -verkko (tunnukset annetaan tapahtuman yhteydessä).

Ilmoittautuminen, viimeisin tieto tapahtumasta ja linkkejä IBM Cloud-videoihin löytyy Data-analytiikan osaamiskeskittymän verkkosivulta osoitteesta:
http://www.datatiede.fi/tapahtumat/ibm-hands-on-workshop-2017/

Data-analytiikan osaamiskeskittymä Satakunnan kilpailukyvyn, innovaatiotoiminnan ja vetovoimaisuuden edistäjänä on Satakuntaliiton osarahoittama EAKR-hanke.

Lisätietoja
Projektitutkija Janne Harjamäki
Tampereen teknillinen yliopisto, Pori (TTY Pori)
Puhelin: +358 40 826 2714
Sähköposti: janne.harjamaki@tut.fi