Follow us
Pikalinkit
Käyntiosoite: Pohjoisranta 11 A
Puh. (02) 627 2700

Opiskelijatalo Saikku

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii yhteisenä olohuoneena ja kohtauspaikkana ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoille. Saikku on  toteutettu Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Porin yliopistokeskuksen yhteistyönä.

Saikun Kanttiinissa pääset nauttimaan opiskelijahintaisista kahvila- ja baarituotteista ja lisäksi lounasaikaan Saikku tarjoaa kevyttä lounasta. Illalla Saikku muuttuu rauhallisesta lounaskahvilasta illanviettopaikaksi; sauna lämpenee sopimuksen mukaan ja pelihuoneesta kantautuva nauru luo iloista ja rentoa fiilistä koko taloon. Saikun baarissa on A-oikeudet.

Opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Saikun tiloja erittäin edullisesti yksityiskäyttöön, ja opiskelijatapahtumien järjestäminen Saikussa on kokonaan maksutonta. Opiskelijatalon tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.

Opiskelijataloa hallinnoi Porin Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin yliopistokeskuksen Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja Diakonia ammattikorkeakoulun Porin yksikön opiskelijajärjestö Podia ry.


SAIKKU - Porin Opiskelijatalo
Antinkatu 7, FI-28100 PORI
infoopiskelijatalo.fi
p. 044 083 1018
Poistu mobiilinäkymästä
Tämän sivun aliasosoite on http://www.ucpori.fi/saikku
Uutiset

Tapahtumat