Follow us
Pikalinkit
Käyntiosoite: Pohjoisranta 11 A
Puh. (02) 627 2700

Palvelut Porin yliopistokeskuksessa

Pointer ry:n palvelut opiskelijoille

Tutustu opiskelijayhdistyksen palveluihin Pointerin omilla sivuilla.

Porin yliopistokeskuksen palvelukeskus

Palvelukeskus palvelee yliopistokeskuksen henkilöstöä, opiskelijoita ja tilavuokraajia.

Porin tiedekirjasto

Porin tiedekirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto, joka palvelee Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi Satakunnan elinkeinoelämää ja yksityisiä henkilöitä.

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut on työnantajien ja yliopistokeskuksen opiskelijoiden kohtauspaikka, joka edistää akateemisten monioosaajien ja työmarkkinoiden kohtaamista sekä opiskelijoiden työmarkkinatuntemusta ja työnhakuosaamista.

Apparaatti

Apparaatti yhdistää opiskelijat, yritykset ja korkeakoulut. Apparaatissa korkeakoulujen asiantuntijat ja opiskelijat kehittävät tuote- ja palvelukonsepteja yhdessä yritysten kanssa ja luovat uusia ratkaisuja ja konkreettisia demoja aitoihin ongelmiin. Apparaatin kautta yhdistyvät yritysten aito tiedontarve ja korkeakoulujen laaja-alainen osaaminen.

Academic Business Services

Academic Business Services (ABS) tukee yliopistokeskuksen opiskelijoiden yrittäjyysopintoja ja toimii samalla siltana muihin alueen yrityspalveluita tarjoaviin organisaatioihin ja yritysmaailmaan.

Tilavuokraus

Tilavuokrauspalvelujen kautta voit vuokrata Porin yliopistokeskuksen ja Repolinnan monipuolisia tiloja tilapäisesti tai pitempiaikaiseen käyttöön. Samalla tuet yliopistokeskuksen toimintaa.

KampusfillariPoistu mobiilinäkymästä
Tämän sivun aliasosoite on http://www.ucpori.fi/palvelut
Uutiset

Tapahtumat