Follow us
Pikalinkit
Käyntiosoite: Pohjoisranta 11 A
Puh. (02) 627 2700

Kutsu tiedotusvälineiden edustajille

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tämän viikon perjantaina 14.3.2008 järjestämällä akateemisen juhlan Porin Suomalaisella Klubilla (Eteläranta 10) klo 19 alkaen.

Kutsumme tiedotusvälineiden edustajat seuraamaan juhlallisuuksia.
Jos edustamallanne medialla on kiinnostusta lähettää toimittaja seuraamaan juhlallisuuksia, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla 13.3. mennessä: malla.toikkautu.fi.

Mikäli edustajanne osallistuu illalliselle, pyydämme ilmoittamaan ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä sekä maksamaan yhdistyksen tilille 570081-20150359 60 €/henkilö.

Luvassa on todella ikimuistoiset juhlat, johon on kutsuttu vieraita Pointer ry:n 20 -vuotistaipaleen varrelta. Nämä juhlat järjestetään kerran 20 vuodessa!

Puhujina tilaisuudessa ovat Porin yliopistokeskuksen johtaja Martti Sinisalmi sekä Porin yliopistokeskuksen johtajana elokuussa aloittava Harri Peltoniemi. Lisäksi ohjelmassa on illallinen, tanssia, opiskelijavuosijuhliin kuuluvia juomalauluja, muistelua yhdistyksen historiasta ja yhdistyksen tulevaisuuden näkymiä.

Pointer ry paljastaa tilaisuudessa uuden ilmeensä, ja kohokohtana on ilotulitus, jonka toteutuksen on mahdollistanut Porin kaupungin 450-vuotisjuhlatoimikunta.

***Sydämellisesti tervetuloa!***
Toivottaa Pointer ry:n hallitus 2008

Dresscode: juhlapuku

Juhlat on toteutettu yhteistyössä Porin yliopistokeskuksen, Pori Energian, Länsi-Suomen Osuuspankin ja Porin 450-vuotisjuhlatoimikunnan kanssa.

Lisätietoja vuosijuhlista:
Malla Toikka, puheenjohtaja, malla.toikkautu.fi, 050 348 3376Poistu mobiilinäkymästä
Tämän sivun aliasosoite on http://www.ucpori.fi/kutsu_tiedotusvalineiden_edustajille


Uutiset

Tapahtumat