Olet täällä

Maisteriksi tai diplomi-insinööriksi Porissa

HAKU syksyllä 2015 alkaviin opintoihin 7.1.2015 alkaen. Tutustu eri koulutusohjelmien hakukohteisiin alla olevista yhteishaun ja erillisvalinnan koulutusohjelmien linkeistä!

Ristiinopiskelu mahdollistaa monitieteisen opiskelun. Yhdistä tutkintoosi Porissa toimivien yliopistojen tarjontaa! Lue lisää ristiinopiskelusta


 

YHTEISHAKU toisen asteen tutkinnon suorittaneille

Hakuaika 17.3.–9.4.2015


 

ERILLISVALINTA aiempia korkeakouluopintoja suorittaneille


 

Miksi opiskella Porissa?

Porin yliopistokeskuksen toimitilat sijaitsevat idyllisessä miljöössä vanhassa Porin Puuvillan kiinteistössä kaupungin keskustassa, Satakunnan suurimman kauppakeskuksen kupeessa. Puuvillan 'kampuksella' on satoja aktiivisia toimijoita.
 
Pori on opiskelijaystävällinen kaupunki, jossa asuminen on edullista ja etäisyydet lyhyitä. Pyörällä pääsee sujuvasti paikasta toiseen. Kesällä Pori täyttyy tapahtumista ja jazzin sykkeestä. Vilkas teatteri- ja klubielämä sekä monipuoliset urheilu- ja liikuntapalvelut pitävät opiskelijan vauhdissa muinakin vuodenaikoina.

  • pienet opetusryhmät, hyvä kontakti opettajiin
  • yksilöllinen tutkinto ristiin opiskelemalla – opiskelija voi sisällyttää tutkintoonsa opintojaksoja tai sivuaineen yliopistokeskuksen eri yksiköiden opetustarjonnasta
  • vaihto- ja jatko-opiskelumahdollisuus
  • tiivis tiede- ja taideyhteisö, viihtyisä opiskeluympäristö keskustassa
  • vireä opiskelijaelämä, edulliset asunnot, lyhyet etäisyydet
  • tehokas yhteydenpito työelämään, hyvä työllistyminen

 

Tutustu Poriin ja yliopistokeskukseen